11 maart 2016

Martijn van den Bemt maakte op mijn verzoek een illustratie bij een artikel in het maandblad Volzin van april 2016. Dit was ons eerste contact. De samenwerking verliep heel vlot. Martijn bleek de sfeer van het artikel en het blad goed begrepen te hebben. Resultaat: een hele mooie illustratie.

Jan van Hooydonk, redacteur Volzin.

 

11 maart 2016

Martijn maakte voor ons snel een passende illustratie bij een kort verhaal in ons magazine Zij aan Zij. De mailcontacten met hem verliepen efficient, vlot en prettig Ik ga zeker nog een keer vragen of hij een passende illustratie wil maken voor ons, ik kan hem absoluut aanbevelen.

Maria van Oosten, hoofdredacteur ZIJ AAN ZIJ

 

16 maart 2016

Martijn heeft onze complete huisstijl ontworpen, logo’s, autobestickering, reclamedoeken en kleding etc. In het ontwerpproces hadden wij zelf een beeld voor ogen maar hij kwam met een verrassend alternatief wat wij meteen hebben overgenomen. Wij zijn hier erg tevreden over.

Hans Dietvorst, directie Hatobouw

 

17 maart 2016

Al jaren werken wij met Martijn van Com2D. Ik kan het echt iedereen aanraden. Kwaliteit en kennis ligt zeer hoog, creativiteit is voor ons bedrijf erg belangrijk, Wij hebben verschillende reclamebureaus ingeschakeld tegen zeer hoge tarieven en met tegenvallende resultaten. Met Com2D hebben wij alleen positieve ervaringen! Echt een aanrader dus!

Robert Maundrell, directie Maumo International BV

 

Interesse?

Maak kennis met
'de illustrateur'!

Bel of mail voor een prijs of een opdracht:

martijn@com2d.nl

 Tel:  0622056013 

Ga naar boven